Nip/Tuck s04e13

Denna säsongen har varit en ganska stor besvikelse när det gäller firma McNamara och Troy i Miami. Hela storyn med organhandel känns ännu mer flippad än tidigare års. Dessutom tål jag inte de nya karaktärerna Michelle och James. Tycker att de otroligt tråkiga, framförallt Christians flamma Michelle. ”James, jag klarar inte det här längre” har hon sagt ett antal gånger med gråtmild röst och sen hjälpt till att dölja ännu ett brott.

Förutom huvudstoryn så känns det som att manusförfattarna bara dragit i lite gamla lösa trådar från tidigare säsonger. Trådar som sällan verkar leda nånstans. I detta avsnittet hade de helt enkelt bestämt sig för att Christian ska bli pappa till Wilber igen. Hur många avsnitt till lär den ungen synas måntro?

I ett försök att dölja den tunna storyn så kastar de in lite kända gästskådespelare som inte tillför särskilt mycket. Hittills har vi sett Larry Hagman, Alanis Morissette, Rosie O’Donnell och Brooke Shields gästa i ett eller flera avsnitt. Av ovan nämnda så är det väl Hagman och O’Donnell som gjort bäst i från sig.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: