The Office s04e11

Jag har aldrig sett den engelska förlagan men den amerikanska versionen började jag följa på Kanal 5 för ca två år sedan. Oftast går det knappt inte att kategorisera serien som en komedi men detta avsnittet var riktigt roligt.

Ryan kom på besök och bjöd ut Michael och Dwight på en utekväll i New York. Det visade sig snabbt att party-Ryan var en helt annan människa än den tråkiga och korrekta affärsman man var van vid. Det roligaste var att han hade en kompis som var en kopia av honom själv fast ännu kortare och ännu skäggigare. Dwight tyckte han liknade en hobbit.

Under tiden som de festade och Dwight lyckades hångla upp en basketspelare så passade de övriga på att jobba över två timmar för att slippa jobba dagen efter. Enda problemet var att de inte hade berättat det för säkerhetsföretaget så när de skulle sluta så visade det sig att de var inlåsta på parkeringen. Medan de väntade på att nån skulle låsa upp för dem hann bland annat Pam kasta en fotboll i huvudet på Meredith och Toby visade än en gång sitt intresse för Pam genom att lägga handen på hennes knä. Efter det blev stämningen lite konstig och han avslöjade att han skulle flytta till Costa Rica innan han sprang därifrån och hoppade över det tre meter höga stängslet.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: