Klass 9A s01e13

Så har man nu sagt farväl till den härliga klassen 9A. Överlag måste jag säga att det har varit en bra serie. Det jag hade velat se mer av är eleverna. Det har varit lite väl mycket tjafs om ”tredje bästa klassen” och fokusering på lärarna och rektorerna. Berättarrösten Leif Andrée hade man också kunnat skippa eller i alla fall gett en mindre roll.

Sista avsnittet var ganska känslosamt även om det blev lite väl sentimentalt ett tag. Jag skulle hellre sett mer intervjuer med eleverna om deras gymnasieval och framtidsdrömmar. Framförallt i slutet kändes det lite konstigt att de bara visade ett urval av eleverna. Där kunde de gott gett plats åt alla. Vi får väl se om det blir någon uppföljande dokumentär om eleverna nu till hösten när de börjar gymnasiet. En helt ny serie känns onödigt medan en timmes dokumentär hade varit ett mer lagom avslut.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Klass 9A s01e13”

  1. andros Says:

    Jag följde denna serie från och till men sedan när kvällsblaskorna avslöjade hur det hade gått för Klass 9A innan vi tittare som följde serien visste det. Ja då vart jag trött på alltsammans.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: