Oz s06e05

När man ser ett avsnitt av Oz så behöver man nästan föra anteckningar om man ska komma ihåg allt som hinner hända på 55 minuter. Alvarez fick av någon anledning ärva efter Wolfang Cutler, nazisten som Robson mördade förra avsnittet. Väldigt märkligt med tanke på att han är mexare.

Schillinger gratulerade mannen som skjöt Said men ångrade sig lite när det visade sig att han var jude. När han fick frågan om varför började han bara svamla obegripligheter om varmt och kallt. Får hoppas man får ett riktigt svar innan säsongen är slut.

Kommer Morales överleva efter att ”dödsängeln” försökt kväva honom? Jag gissar att han bara spelade medvetslös för att lura henne. Hoppas det i alla fall eftersom jag gillar skådisen. Nuförtiden spelar han snut i en annan briljant serie nämligen Dexter. Där hamnade även hon som spelar doktorn Gloria.

Slutligen så lurade Keller Beecher så att han åkte in i finkan igen. Allt bara för att kunna vara nära honom. Denna gången hoppas jag att han inte förlåter honom. Han kan ju alltid hämnas genom att berätta att Keller mördade Winthrop.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: