House s04e15

Ett väldigt annorlunda avsnitt med konstiga syner och drömmar. Det började med att House var på en strippklubb. Han agerade inte som han brukar och efter ett tag upptäckte strippan att han blödde från huvudet. Det visade sig att han var full och därför hade åkt med en buss som senare hade krockat. House hade inget minne av de senaste fyra timmarna förutom att han hade sett någon person som hade ett symtom på en dödlig sjukdom.

Därefter försökte han på alla möjliga sätt att få tillbaka minnet för att kunna rädda livet på J Doe. Bland annat lät han sig hypnotiseras av Chase och först verkade det som att det var busschauffören som var den okände. Mycket riktigy hade han någon sjukdom och de räddade hans liv men det var tydligen bara en slump. I slutet visade det sig att det var Amber som var den han verkligen tänkt på. Hon hade av någon anledning åkt samma buss men hamnat på ett annat sjukhus. Nu får vi vänta till nästa vecka för att se om hon överlever eller inte.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “House s04e15”


  1. Good day very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also¡KI am happy to search out numerous helpful info right here within the publish, we’d like work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .


  2. I actually felt my brain growing when I read your blog. On a scale from 1 to 10, You are an 11. Can you tell us more about this?

  3. Cdcgurls.Net Says:

    Por isso que é importante otimizar esses termos.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: