CSI s08e06 och Brottskod: Försvunnen s06e06

Så har man då sett de så omtalade avsnitten av CSI och Brottskod: Försvunnen där fallet började i Las Vegas och slutade i New York. När nu Kanal 5 och SVT lyckades få till detta ”historiska” ögonblick så kan man ju tycka att femman kunde väntat med måndagens avsnitt så att man hade fått se i alla fall CSI i rätt ordning. I vanliga fall hade man antagligen inte märkt det men i och med att Sara Sidle slutade i serien i måndagens avsnitt kändes det väldigt konstigt att se henne igen.

Fallet i sig var inte särskilt spektakulärt utan var som vilket fall som helst med skillnaden att det var dubbelt så långt. De gånger det glimmade till var när kulturkrockarna blev synliga. Jack körde sin hårdhänta stil när han skulle förhöra en misstänkt och det uppskattades inte av Brass. Roligast var när Spade bad om ursäkt för att det luktade illa i deras labb och Grissom såg helt oförstående ut.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “CSI s08e06 och Brottskod: Försvunnen s06e06”

  1. andros Says:

    Jag skippade hela den här grejen eftersom att jag varken följer Brottskod Försvunnen eller CSI nuförtiden. Och när den stora publiken blev helt ”bananas” i den här idén blev det inte lika roligt längre. Det är ju sådant här som man själv vill lista ut genom att surfa runt på nätet på obskyra sidor som tipsar om sådant här.

    Och tänk hur mycket roligare bytet av programledare Fotbollskväll och Kobra mellan hade blivit om de inte hade avslöjat något i förhand?

  2. tvdagboken Says:

    Håller med om att när det blir så här mycket skriverier och allmän upphaussning så slutar det ofta med ett stort antiklimax. Det var ju heller aldrig så att det var hela ensemblen som gästade utan det var bara de två huvudpersonerna Jack Malloy och Gil Grissom som gjorde gästinhoppen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: