Lost s04e12

Bra avsnitt med väldigt många olika trådar. Till och med flashforwarden var hyfsad. Jack fick reda på att Claire var hans halvsyster. Den magiska sifferkoden fortsätter att förfölja Hurley. Sun använder sina skadeståndspengar till att köpa in sig i sin fars företag som hämnd för att hon tycker att han är ansvarig för Jins död. Betyder det månntro att han är död på riktigt och inte att han finns kvar på ön?

Evakueringen till båten har börjat. Problemet är dock att det finns stora mängder sprängmedel ombord. Man kan ju fråga sig vem som planterat den där.

Ben, Locke och Hurley tar sig fram till the Orchid. Problemet är bara att fienden hunnit före. Men Ben som alltid har en plan låter sig inte avskräckas utan blir frivilligt nerslagen och tillfångatagen. Innan dess har han gett Locke instruktioner att ta sig ner I the Orchid där det finns grejer dom behöver, antagligen för att flytta ön.

Kate och Sayid blir tillfångatagna av den evigt unge Richard Alpert när de letar efter Jack. Han är en av de intressantaste karaktärena som man har sett alldeles för lite av. Hoppas det blir ändring på det nu.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: