The Office s04e14

Väldigt rolig säsongsavslutning med dubbelt så långt avsnitt som vanligt. Toby gjorde allvar av sina planer och slutade på Dunder Mifflin för att flytta till Costa Rica. Samtidigt som det planerades en fest för honom så introducerades hans ersättare Holly (spelad av Beadie från The Wire). Michael trodde först att hon skulle vara lika ond som han tycker att Toby är. Men efter att Holly sågat Toby och hans rundvandring på kontoret blev han plötsligt intresserad av henne.

Dwight lurade i Holly att Kevin var förståndshandikappad vilket ledde till flera riktigt roliga scener. En annan höjdare var när hon frågade Creed vad han jobbade med och han inte hade något svar på den frågan. Bäst av allt var dock när Michael sjöng en parodi på Supertramps hit Goodbye stranger och ändrade det till Goodbye Toby.

Till Angelas stora förtret var det Phyllis som ordnade avskedsfesten och den blev mycket bättre än vanligt. Jim hade tänkt fria till Pam som skulle flytta till New York och börja studera. Men överraskande nog så stal Andy showen när han friade till Angela som motvilligt sa ja. Men det sista vi fick se var Angela och Dwight halvnakna tillsammans på konoret så vi får väl se hur det blir med den förlovningen.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: