Söderläge s04e05

Så har då Söderläge äntligen bytt till en ny trädgård. Efter fyra veckor med en tråkig innergård så var det verkligen skönt med något annat. Det nya objektet är en gammal trädgård i Limhamn där Pontus och Jeanette nyligen flyttat in i en stor villa. Pontus har förresten en trevlig blogg där han skrivit om inspelningarna.

I första avsnittet gjorde de en tydligare gång till entrén. Resultatet såg helt okej ut. Men en sak jag inte förstår är varför Maria inte kan göra riktiga ritningar med mått. Det känns som att hon bara ritar sina tjusiga skisser och sen får anläggarna Calle och Johan gissa sig fram till måtten. Johan upptäckte att gången kändes lite bred och då fick de minska den. Måste säga att det känns ganska amatörmässigt.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “Söderläge s04e05”

  1. andros Says:

    Kudos till dig för att du recenserar ett Söderläge avsnitt! 😛

  2. tvdagboken Says:

    Recensera vet jag inte om det är det rätta ordet, men jag skriver lite om alla hela program jag överhuvudtaget kollar på.
    Anledningen till att jag kollar på Söderläge är att jag utbildar mig till trädgårdsanläggare.

  3. andros Says:

    Ja recensera kanske inte är det rätta ordet. Jag blev bara lite förvånad över att du tog upp det bara. Men det fick ju sin förklaring nu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: