Oz s06e08

Oz avslutade storstilat med ett långfilmslångt avsnitt. Även om det varit sex bra säsonger kommer jag inte sakna serien alltför mycket. På något sätt kändes det som att de flesta idéer om vad som kan hända på ett fängelse var slut nu. Det hade antagligen bara blivit en parodi på sig självt om det varat längre.

Förutom att det var extra långt så var det som vanligt. Folk dog till höger och vänster. Hoyt mördades efter att han erkänt för Father Ray vad som hände med Cloutier. Cyril som klarade sig förra gången blev till slut avrättad i elektriska stolen.

Keller lurade i Schillinger att han skulle få en riktig kniv i en stridsscen när de framförde Macbeth för de andra fångarna. I stället gav han kniven till Beecher som alltså oavsiktligt högg den i hjärtat på Schillinger. När Beecher trots denna ”kärlekshandling” inte ville ha med Keller att göra så begick denne självmord genom att kasta sig ut över räcket från andra våningen. Som en sista ondskefull handling (eller kärlekshandling till Beecher) hade han skickat ett paket anthrax till Oz så att arierna som jobbade med brevsorteringen dog och hela fängelset fick utrymmas. Det sista man fick se av Oz var alltså ett tomt fängelse och lite tomt kommer nog också trots allt kännas.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Oz s06e08”

  1. Vic Says:

    Snyft, Keller…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: