Spooks s06e10

Denna säsongen har hållt lika hög nivå som vanligt och så också det sista avsnittet. Man fick äntligen bekräftat att Zaf verkligen var död. Man har hela tiden trott det men ändå haft en liten förhoppning att han skulle klarat sig och komma tillbaka. Men skönt att ovissheten är över.

En grupp terrorister skulle hämnas en skolbombning i något arabland genom att skapa ett eget Beslan i England. Samtidigt skulle amerikanarna avrätta Venezuelas president som var på statsbesök. MI5 fick i uppdrag att stoppa avrättningen för att få information av Venezuela som kunde hindra skolattacken.

Mitt i allt detta kidnappade samma grupp som torterat och dödat Zaf först Jo och sedan Adam. Jo blev torterad och våldtagen och för att slippa lida mer bad hon Adam att döda henne. Givetvis ville han inte göra det men desto mer panik Jo fick ju klarare förstod man att han skulle bli tvungen. Cliffhangern var att Adam satt med henne livlös i knät samtidigt som räddningsteamet stormade ett hus (man kan aldrig vara säker på att det var rätt byggnad). Mycket mer spännade än så här blir det inte. Jag hoppas verkligen att Jo överlever för det skulle vara skönt att få behålla några spioner längre än en eller två säsonger. I denna serien kan man nämligen aldrig vara säker på att huvudpersonerna överlever.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: