TV-forum

Vill man ha diskutera tv-program med andra tv-intresserade så är tv-forum ett givet ställe att börja. Jag tänkte därför lite kort recensera de tre forum jag känner till.

AlltOmTV

Ett gammalt forum som startade som dokusåpa.nu runt 2001. På den tiden så var det som namnet antyder ett renodlat dokusåpaforum. Det intresset speglar fortfarande av sig på sidan och besöksrekordet är från tiden när Big Brother fortfarande sändes i femman. Forumet innehåller också många andra underavdelningar som inte har ett dugg med tv att göra och det är ”tyvärr” de som är mest välbesökta.

Flashback

På Sveriges största forum kan man diskutera det mesta och så även tv-serier. Forumet är ganska rörigt och alla möjliga genrer blandas tillsammans. Fördelen är att många användare ger många och ofta långa trådar om de flesta serier. Nackdelen är att man om man inte ser serierna i USA-takt riskerar att stöta på spoilers då disciplinen bland användarna inte alltid är den bästa.

TV-Land

Förmodligen Sveriges bästa forum i alla fall om man som jag föredrar dramaserier. Medlemmarna är inte så värst många men de som skriver där är riktiga fans som har något vettigt att förmedla. Forumet är väl modererat och är indelat i många olika kategorier. De populäraste programmen har egna tavlor och dessutom finns det alltid speciella spoilertrådar för de som laddar hem sina program.

Alla forum har sin speciella charm som gör att jag återkommer till dom men segraren blir TV-land. Är det något forum jag missat så tar jag tacksamt emot tips.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: