Stor i Japan

Ända sedan Jens och Sebastian körde sitt grymt underskattade matlagningsprogram Superklasse i TV4 2002 så jag längtat efter att få se dem i tv igen. Nu är de tillbaka och det med besked. Henrik Schyffert kunde inte valt två skönare killar än så här till det här experimentet. Det räcker nästan att de visar sig i rutan så blir jag glad. Hela programidén är alltså de här lirarna som är mer än lovligt nördiga ska slå igenom och bli kändisar i Japan. De har en månad på sig och ett antal punkter att uppfylla för att avgöra om de har lyckats eller inte.

I första avsnittet fick de tre timmar efter att de landat i Tokyo i uppdrag att medverka på en lokal ståuppshow. Japansk humor verkar enbart handla om smärta och förnedring så de fick en ganska tuff start.

Efter det träffade de en bitter och lite smårasistisk tysk som hade bott i Japan i trettio år. Hans uppgift var att sätta dem i kontakt med nån pyrotekniker som kanske kunde få in dem i någon liten filmroll. Hur den filmen ska få dem kända inom tidsramen ställer jag mig lite frågande till men vi får väl se.

Till slut ställde de upp i ett kändislopp ”Run for Africa” där de bland annat hade sällskap av Japans vice utrikesminister. Detta resulterade faktiskt i att Sebastian syntes någon sekund i ett nyhetsinslag i tv när han sprang barfota med färgglada byxor och hatt på huvudet.

I åtta veckor kommer vi få njuta av Jens och Sebastian som som är betydligt roligare än till exempel Filip och Fredrik som syns så mycket i rutan att man tröttnat på det mesta de gör för länge sen.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Stor i Japan”

 1. Martin Says:

  Sex tuffa år av längtan…

 2. Stekspaden Says:

  Haha. exakt. Det har varit tufft men nu känns det bra igen.

 3. Emil Says:

  Deras låtar är så bra:D

 4. tvdagboken Says:

  Ja, de är faktiskt oväntat bra. Trevligt att det börjar lossna lite för dom nu. Ser ju faktiskt ut som att de kommer att lyckas med sitt mål.

 5. niddler Says:

  jens ser ut å komma direkt från 70 talet, fan va skön snubbe!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: