Friday Night Lights s03e01-02

Efter mycket om och men så fick en de bästa ungdomsserierna chansen till en tredje säsong i och med ett kanalbyte till DirecTV. Det som gör den så bra är knappast det faktum att den handlar om amerikansk fotboll utan att den handlar om vanliga människor med hyfsat vanliga problem. Det är väldigt skönt att slippa de bortskämda rikemansslynglarna som de flesta andra serier i genren handlar om.

I upptakten till tredje säsongen så har Tami på något sätt lyckats bli rektor för skolan. Hon hamnar genast i konflikt med Buddy Garrity och hans fotbollstokiga vänner. De har samlat in pengar till en jumbotron men eftersom skolan har dålig ekonomi så vill Tami använda pengarna till det i stället. Det är hon ganska ensam om vilket orsakakar konflikt med inte bara Buddy utan också borgmästaren.

Matt som har fått konkurrens om platsen som quarterback fortsätter att ta hand om sin dementa farmor. För att bli hennes förmyndare så tvingas han åka och hälsa på sin mamma som han inte haft kontakt med på väldigt länge för att få ett papper underskrivit. Det kan förhoppningsvis leda till lite mer spännande scener än att han bara tar om hand om farmorn hela tiden vilket jag är ganska trött på nu. Trevligt att han och Julie också verkar hitta tillbaka till varann så smått.

Smash försöker förtvivlat att komma tillbaka till sin gamla form efter en knäskada. Coach Taylor pushar på honom för att han inte ska ge upp och lyckas till slut att få till en träff med en klubb för honom. Då Smash redan har tagit examen så antar jag att han kommer försvinna från serien om allt går som det ska.

En som redan verkar ha försvunnit är den rullstolsburne före detta storstjärnan Jason Street. Kan inte säga att jag saknar honom alltför mycket även om hans scener med Herc kunde vara ganska roliga.

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Friday Night Lights s03e01-02”


  1. Den senaste säsongen har varit grymt bra. Jag vill till och med säga att det har varit det bästa på tv hittils i höst i USA.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: