Crash s01e01

Crash är en ny serie löst baserad på filmen med samma namn från 2004. Eftersom jag inte sett den och inte vet mer än att den handlar om rasmotsättningar i LA så hade jag inga direkta förväntningar på denna serien.

Efter att ha sett första avsnittet så är jag kluven. Serien verkar minst sagt spreta åt olika håll och handlar om ett antal olika människor som i alla fall till en början inte verkar ha någonting med varandra att göra.

De karaktärer som jag blev nyfiken på var framför allt Dennis Hopper som spelar en galen musikproducent och hans förhållande till sin nya limochaufför. Även den koreanska ambulansföraren med en kriminell bakgrund fastnade jag för.

Polisen som körde och krockade med en snygg tjej samt hans kollega och hennes korrumperade älskare verkade vara hyfsat intressanta medan däremot historien med det 40-åriga paret och frugans jobbiga pappa bara var fruktansvärt tråkiga.

Som sagt ett väldigt ojämnt pilotavsnitt men ändå med en viss potential. Eftersom serien sänds på kabelkanalen Starz så är chansen i alla fall god att man får se klart de 13 avsnitt som är beställda och inte läggs ner i förtid som många nya serier på de vanliga kanalerna.

Dennis Hopper

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: