Dexter s03

När den tredje säsongen började för snart 3 månader sedan så var jag lite orolig över hur manusförfattarna skulle kunna hålla samma höga nivå som de två tidigare säsongerna. Såhär med facit i hand så tycker jag nog trots allt att de lyckades mycket bra det.

Efter att ha läst en hel del kommentarer på diverse forum och bloggar så är det ganska många som överlag är missnöjda med seriens utveckling. Framför allt verkar folk haka upp sig på att Skinnern fick för lite utrymme. Men då tycker jag att man har missat att den här säsongens stora handling var ju trots allt Miguel och hans förhållande till Dexter. Skinnern fanns bara i bakgrunden för att Deb och de andra bakgrundsfigurerna skulle ha något att sysselsätta sig med. Däremot kan jag hålla med om att upplösningen mellan Dexter och Skinnern blev lite kort och abrupt.

Som sagt så var det ju Miguel (lysande spelad av Jimmy Smits) som stal showen denna säsong. För första gången hade Dexter någon att dela sin mörka sida med men eftersom utfallet av det inte slutade väl så lär det nog inte hända igen. Om nu inte Deb i sina efterforskningar kring Harry i nästa säsong får reda på sanningen om Dexters bakgrund och börjar ställa en massa frågor.

För att vara Dexter så slutade säsongen väldigt lyckligt med bröllop och allt även om det droppande blodet på Ritas bröllopsklänning knappast är ett gott omen. Tror nog att det finns gott hopp om att även nästa säsong kommer att bjuda på högklassig underhållning. I och med att Dexter blir familjefar så tvingas han anpassa sitt liv ännu mer för att passa in och därför utvecklas karaktären ännu mer. Det är ännu en sak som varit bra med denna säsongen att de inte bara fortsatt i gamla fotspår utan vågat testa nya vägar.

Miguel & Dexter

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: