24 s07e01-04

Så har då 24 rivstartat den uppskjutna och efterlängtade sjunde säsongen med fyra avsnitt på två dagar. Efter jag hade sett 24: Redemption så hade jag förväntningar att scenombytet skulle leda till en nytändning. Med fyra avsnitt sända så tycker jag nog att den förhoppningen infriats.

Nu är det bara att hoppas att de kan fortsätta att hålla samma nivå hela säsongen och inte tappa i mitten som de flesta tidigare säsonger gjort. Med författarstrejken och det långa uppehållet tror jag att de för första gången skrivit hela säsongen på en gång och inte efter hand så oddsen är i alla fall bättre än någonsin.

Efter ett inledande förhör i senaten så behövs Bauers tjänster av FBI som vill hitta Tony Almeida. Tony verkar ha gått över till den onda sidan och Jack är förstås den som känner honom bäst. Lite förvånande hittar han honom redan i det andra avsnittet. Men saker och ting är inte som de verkar utan Tony jobbar undercover tillsammans med Bill Buchanan och Chloe för att avslöja en eller flera mullvadar i presidentens närmsta omgivning.

Detta känns inte helt originellt eftersom mullvadar figurerat i de flesta säsonger. Men trots det och vissa andra återupprepningar så har 24 startat riktigt starkt. Nu när Spooks och Prison Break har uppehåll så känns det skönt med i alla fall en serie som ger en lite spänning.

24

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: