The Amazing Race s07e01-02

Jag upptäckte via MicTV att The Amazing Race äntligen sänds på svensk tv igen. Efter att först ha gått två säsonger på TV3 med namnet Destination: En miljon så tog Kanal 5 över stafettpinnen och sände säsong 3-6. Jag antar att de inte var nöjda med tittarantalet för när den bästa tävlingssåpan äntligen är tillbaka så är det på TV6.

Precis som tidigare går det ut på att ett tiotal tvåmannalag ska resa halva jordklotet runt och samtidigt utföra olika uppdrag. Den som kommer först till slutstationen vinner. Paren består som vanligt av ganska stereotypa personligheter. De småkorkade blondinerna, de fjolliga bögarna, pensionärsparet, bröderna och det bråkande paret är några av lagen.

Den sjunde säsongen har börjat lite trevande och jag har ännu inte hittat vare sig några riktiga favoriter eller något riktigt störobjekt. Men det brukar ta ett tag innan de sidorna kommer fram så förhoppningsvis är det bara en tidsfråga. Den som utmärkt sig mest hittills är en kille som tidigare varit med i Survivor (amerikanska versionen av Robinson). Han har bra koll på rävspelet och har redan lyckats reta upp några andra lag lite grann.

The Amazing Race

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: