Big Love s03e01-02

Det är lite tunt med bra program från kabelkanalerna för tillfället. Ett undantag är polygamiserien Big Love som är inne på sin tredje säsong. Även om den inte tillhör en mina absoluta favoriter så är den i alla fall helt klart sevärd.

Bill har fullt upp både när det gäller jobbet och sin stora familj. Nu har han äntligen lyckats lura på indianerna sin planer för ett kasino. Tycker nästan alltid att den sidostoryn är det absolut segaste med Big Love så jag hoppas att de fokuserar lite mindre på det ett tag nu.

Efter att ha varit på några läkarundersökningar så verkar det som att Barbs cancer trots allt inte har kommit tillbaka. Då hoppas jag att det innebär att hon börjar tvivla på det riktiga med att ta in Ana som en fjärde fru. Jag har lite svårt för henne och jag fattar ju inte vad hon ser hos träbocken Bill. Han är ju tråkigare än att se målarfärg torka. Dessutom får hon ju sur-Nicki och alla de andra på köpet. Nej, det känns helt fel att hon skulle kunna välja den livsstilen.

Det jag vill se mer av är barnen. I första avsnittet handlade lite Teenie och att hon lät grannbarnen kolla i porrtidningar mot betalning. Det vore konstigt om de bara släpper den tråden helt så jag hoppas vi får en förklaring längre fram. Det verkar som Sarah har gått och blivit gravid. Kanske därför hon gjorde slut med Scott.  Ska bli intressant att se hur hon tacklar den här situationen.

Big Love

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: