Komediserier

Det känns lite tunt med bra serier rent allmänt nu. Därför har jag börjat kolla på lite komediserier som omväxling. Jag föredrar ju helt klart välspelade dramaserier från HBO och FX men i brist på det får man nöja sig med 20 minuters lättsmält underhållning. The Office och New Adventures of Old Christine följer jag sen innan men de går båda på lite tomgång just nu.

För några veckor sen började jag kolla på The Big Bang Theory och har snart sett i fatt bägge säsongerna. Den började bra men efter ett tag blev det lite enformigt. Precis som de flesta så tycker jag att det är Sheldon som är seriens behållning även om jag inte tycker han är så fantastiskt rolig som en del verkar tycka. Det roligaste är nog när han bråkar med sin nemesis Leslie Winkle.

En annan komedi som jag nog sätter högre än TBBT är den engelska serien The Inbetweeners. Den hade jag aldig hört talas om innan jag läste om den på Flamingons tv-blogg. Serien kan jämföras med American Pie och är så där lagom pinsam så att man inte behöver plocka fram skämskudden direkt utan kan skratta i stället.

The Inbetweeners

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “Komediserier”

 1. andros Says:

  The Big Bang Theory har jag försökt att följa ända sedan Kanal 5 började visa den förra året men jag har haft svårt att fastna för den. Det är alldeles för mycket navelskåderi och andra ångestladdade företeelser.

  The Inbetweeners har jag läst om lite här och där och den har jag lagt i den ständigt växande högen av tv-serier som jag måste se om det är något bra att ha.

 2. tvdagboken Says:

  The Inbetweeners tycker jag verkligen att du ska lägga ganska högt upp i din hög. Sex stycken 20-minuters avsnitt är inget som behöver samla damm för länge 🙂

 3. Lo Says:

  jeez, The Inbetweeners är en av de få tv-serier som jag faktiskt skrattar högt åt. Sen om du vill ha en dramaserie kan du ju kolla in skins, fast det kanske du redan gjort men anywho. E4s serier är ofta rätt bra


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: