Hung s01e01-05

Hung har efter det svaga extra långa pilotavsnittet faktiskt bara blivit bättre och bättre. Det är ju fortfarande inte normal HBO-standard men i klassen lättsamma halvtimmeslånga dramedier ligger det ganska bra till.

Hung handlar alltså om den ganska misslyckade Ray Drecker. Han är tränare för ett lag som aldrig vinner, han är frånskild och hans föräldrahem brinner ner. Inget går hans väg och han inser att hans enda tillgång är att han är välutrustad. För att ha råd att bygga upp det oförsäkrade huset återstår alltså bara att prostituera sig. Till sin hjälp har han en gammal bekantskap, Tanya, som blir hans hallick. Ingen av dem har någon tidigare erfarenhet av yrket och det medför givetvis problem.

Tyvärr är birollerna totalt ointressanta. Exfrun (Anne Heche) är jobbig och dryg. Deras gemensamma tvillingar (väldigt märkligt castade) är mest deprimerande. Framför allt sonen stör jag mig på. Nej, det är just samspelet mellan Ray och Tanya och att se hur de sakta men säkert börjar finna sina roller som är seriens behållning.

Hung

Annonser
Explore posts in the same categories: TV-serier

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Hung s01e01-05”


  1. […] han sig för att starta en eskortservice. En längre recension av Hung hittar ni på bloggen TV Dagboken. Den andra nykomlingen, Eastbound & Down, handlar om en före detta baseballspelare som efter […]

  2. macooz Says:

    Serien som ryktades om nedläggning fick förnyat förtroende!!! Riktigt spännande serie.

    Mvh Markus på seriebloggen


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: